Vraćanje i zamjena

Vraćanje i zamjena

Kupljene proizvode možete vratiti u roku od 14 dana nakon primitka proizvoda, a možete zatražiti ili povrat novca ili zamjenu za novi proizvod. U slučaju da propustite zakonom propisani rok, povrat ili zamjena nisu mogući.

Proizvod koji se mora vratiti ili zamijeniti mora biti neoštećen, a mora biti uključena i originalna i neoštećena ambalaža sa svim dodacima. Proizvod od trenutka otkazivanja ugovora više ne smijete upotrebljavati.

Ako se ustanovi da je kupac prije podnošenja reklamacije pregledao i testirao proizvod u mjeri potrebnoj za utvrđivanje stvarnog stanja proizvoda, reklamacija će biti riješena pozitivno, u suprotnom će biti djelomično riješena ili pak ostati neriješena.

Svu robu kupljenu kod nas možete vratiti. Izuzetak je roba koja se iz higijenskih razloga ne može vratiti (npr. otvoreni kozmetički i ostali proizvodi koji dolaze u izravan dodir s kožom; isprobane zaštitne maske za lice). Za takvu robu higijenskog karaktera, koja se prodaje u zatvorenoj ambalaži, može se zatražiti odustajanje od ugovora i povrat kupovne cijene samo ako kupac vrati robu u originalnom, neoštećenom i neotvorenom pakiranju.

Molimo da nas pisanim putem i u roku od 14 dana od preuzimanja proizvoda za koji želite odustati od ugovora obavijestite o vašem odustanku od ugovora. Obavijest da otkazujete ugovor možete nam poslati redovnom poštom ili elektronskom poštom (infohuriku@gmail.com). Proizvod koji želite vratiti, morate nam poslati u roku od 14 dana od zahtjeva za otkazivanje ugovora.

Molimo vas da se u vezi reklamacija javite na email: Infohuriku@gmail.com, facebook porukom

Sve navedeno iz tekst vrijedi za tvrtku: 
Euro buy d.o.o.
Savska cesta 84, 10360 Sesvete
OIB:  28015674447